Usein kysyttyä

Onko teillä vuokrata rakentelutilaa harrasteautoille?

– Yhdistyksellä on harrastetilat Kangaskadulla Pieksämäen keskustan tuntumassa. Tiloissa on tarjolla sekä säilytys- että rakentelupaikkoja rajoitetusti. Vapaita paikkoja voi tiedustella puheenjohtajaltamme.

Löytyykö teiltä amerikanrautaa hääkyydiksi?

– Yhdistys ei omista autoja emmekä siis voi sellaista vuokrata, mutta yksittäiset harrastajat kyllä tekevät hääkeikkoja tapauskohtaisesti. Hääkyytejä tekevien harrastajien yhteystietoja löytyy varmasti myös pitopalvelu- ja juhlapaikan kautta.

Löytyykö teiltä järjestyksenvalvojia tai talkooapua tapahtumaamme?

– Yhdistyksemme tarjoaa järjestyksenvalvontapalveluita erilaisiin tapahtumiin (mm. messut). Tapahtumissa työskentelevillä järjestyksenvalvojilla on tarvittavat viranomaisluvat. Lisäksi kauttamme järjestyvät myös liikenteenohjauspalvelut varusteineen.

Haluan osallistua Big Wheelsin järjestelyihin, miten pääsen mukaan?

– Yhdistys ei ole tapahtuman järjestäjä, vaikka olemmekin mukana tapahtumassa talkoolaisina. Mikäli et ole yhdistyksen jäsen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan tapahtumaa järjestävään tahoon, lisätietoja löytyy www.bigwheels.fi -sivuilta.

Haluamme vuokrata ajanottolaitteet kiihdytystapahtumaamme, vieläkö teillä on ajanottotiimi?

– Yhdistyksemme ajanottolaitteistoa ei ole ylläpidetty vuosiin, koska kadunmiehen kiihdytystapahtumien järjestäminen Motoparkissa loppui. Ajanottopalvelua tarjoaa Suomessa mm. Riverside Timers, Salosta.

Miten yhdistyksen jäseneksi liitytään?

– Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla ko. vuodeksi vahvistetun jäsenmaksun ja mahdollisen liittymismaksun yhdistyksen tilille. Tämän lisäksi on tottakai syytä toimittaa omat yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Ohjeet tästä linkistä.

Mitä toimintaa yhdistys tarjoaa jäsenilleen?

– Otamme osaa paikallisiin tapahtumiin ja teemme retkiä muiden paikkakuntien tapahtumiin. Järjestämme kerhoiltoja ympäri vuoden kerran viikossa torstaisin klo 17.30 alkaen harrastetiloissamme Kangaskatu 22:n kerhohuoneella.