Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät kootusti yhdistyksen uusimmat sosiaalisen median päivitykset. Voit seurata sekä Twitterissä että Instagramissa tiliämme @USACarClub, Facebookissa profiilimme on @USACarClubPieksamaki. Kun postaat itse jotain kerhoon liittyvää, muista hashtagit #UCCPieksämäki sekä #UCCry.

 

3 kuukautta sitten

USA Car Club Pieksämäki ry

Tässä alla Suhosen Sirpan viesti:

"Löytyiskö kerholaisista apua tähän: Olin joskus keväällä silloisissa työjutuissa Nukkekodin/Julia Vatasen kanssa yhteyksissä ja oli puhe heidän Tiny Wheels -tapahtumasta Big Wheels -viikonloppuna. Kertoi, että viikollakin voisi olla jo jotain autoihin liittyvää, jolloin minä ehdotin että voisiko olla jonain päivänä jenkkiautoja näytillä siellä Nukkekodilla siinä alusviikolla. Lupasin alustavasti, että jos ei muuta niin minä tuon Chevellen sinne. No - hän innostui asiasta ja soitti taannoin takaisin ja sovimme, että ti 18.7. ja ke 19.7. auto(ja) on Nukkekodin pihalla.
Itse olen paikalla kumpanakin päivänä, joten valvonta toimii sitä kautta, jos auton omistaja ei itse pääse sinne. Riittää siis sekin, että auto on pihalla - aina parempi tietysti, jos omistaja paikalla.
Löytyisikö siis autoja? Ei tarviis ku vaikka parikin autoa olisi Chevellen lisäksi. Nukkekoti auki klo 10-16. Voi olla lyhyempikin aika ja jos joku pääsis tiistaina ja joku toinen keskiviikkona. Viestit suoraan minulle kiitos! Puh. 044-5963433.
T. Sirpa"

Saa toimia ja vaikuttaa 👍!
... Lue lisääPiilota

3 kuukautta sitten

USA Car Club Pieksämäki ry

Pieksämäen harrasteautokesän kohokohta Big Wheels Pieksämäki 2017 lähestyy. USA Car Club Pieksämäki ry:n vapaaehtoinen UCC ROADSERVICE päivystää jälleen tapahtumaviikonloppuna perjantai-illasta sunnuntaihin ja auttaa mahdollisuuksien mukaan pulaan joutuvia harrasteajoneuvoja Pieksämäellä. Kannattaa ottaa numero muistiin mikäli tarkoituksena on kääntää harrasteauton keula kohti Savoa 🙂 ... Lue lisääPiilota

Pieksämäen harrasteautokesän kohokohta Big Wheels Pieksämäki 2017 lähestyy. USA Car Club Pieksämäki ry:n vapaaehtoinen UCC ROADSERVICE päivystää jälleen tapahtumaviikonloppuna perjantai-illasta sunnuntaihin ja auttaa mahdollisuuksien mukaan pulaan joutuvia harrasteajoneuvoja Pieksämäellä. Kannattaa ottaa numero muistiin mikäli tarkoituksena on kääntää harrasteauton keula kohti Savoa :)

4 kuukautta sitten

USA Car Club Pieksämäki ry

Yhteislähtö tänne lauantaina 1.7.2017 klo 8:30 kerhotallilta.
Tuu mukaan jonoon, joko lähtöpisteestä tai matkan varrelta.
Mennään viettämään mukava päivä hienoon tapahtumaan naapurikaupunkiin!
... Lue lisääPiilota

Yhteislähtö tänne lauantaina 1.7.2017 klo 8:30 kerhotallilta. 
Tuu mukaan jonoon, joko lähtöpisteestä tai matkan varrelta.
Mennään viettämään mukava päivä hienoon tapahtumaan naapurikaupunkiin!

4 kuukautta sitten

USA Car Club Pieksämäki ry

Kesä on kauneimmillaan, joten nyt onkin hyvä hetki lähteä ulkoiluttamaan harrastekalustoa oikein porukalla.

Kuten olettekin jo varmaan huomanneet, tulevana viikonloppuna onkin kaksi tapahtumaa, johon teemme yhteislähdön, ja toivommekin runsasta osanottoa näihin että päästään ajelemaan oikein kunnolla jonossa.

Lauantaina 10.6. klo 8:15 yhteislähtö kerhotallilta Sorsakoskelle, "Rompetori ja Wanhat Wehkeet"- tapahtumaan.
Lauantai-iltana on sitten klo 18 alkaen kerhotallilla grilli kuumana, tarjolla makkaraa ja hyvää seuraa. Samalla myös mahdollista osallistua kerhon perinteiseen kimppalottoon, eli tuo 10€ tullessasi ja olet mukana kerhon lottokimpassa seuraavan 10 viikon ajan, eli koko kesän! Suuret voitot ovat vielä toistaiseksi meidät kiertäneet, vaan mistäpä sitä koskaan tietää milloin se suuri kohdalle osuu? Uskallatko jättää osallistumatta ;-)?

Tulevana viikonloppuna Virtasalmella Motoparkissa ajetaan Motoparkin 30-vuotisjuhlakilpailu, ja sinne teemme yhteislähdön sunnuntaina 11.6. kauppatorilta klo 11. Paikalla on harrasteautoparkki, ja yhteisletkassa paikalle saapuessa harrasteauton kuljettaja pääsee ilmaiseksi sisään tapahtumaan.

Lähde siis mukaan tapahtumiin, yhdessä olemme enemmän!
... Lue lisääPiilota

4 kuukautta sitten

USA Car Club Pieksämäki ry

Harrasteautojen yhteislähtö Motoparkiin sunnuntaina 11.6.2017 Pieksämäen kauppatorilta klo 11.00. Yhteisletkassa saavuttaessa harrasteauton kuljettaja pääsee ilmaiseksi kisoihin, perillä harrasteautoparkki.

Kiihdytysajon SM-osakilpailu 2kesä 10, 10:00amMotopark RacewayKesäkuun puolivälissä ajetaan Drag Race-kauden 2. SM-osakilpailu Motoparkissa.

Kovaa menoa on taas luvassa syvällä Savon sydämessä kun taistelu SM-pisteistä jatkuu.

Ilmoittautuminen: www.dragracing.eu/index.asp

Kilpailun aikataulu:
Lauantai 10.00-18.00 - Lajitteluajot
Sunnuntai 11.00-17.00 - Pudotusajot

Race-kansaa rata-alueella ja sen ympäristössä viihdyttää FHRA Race Radio taajuudella 96,8 mhz.

Kilpailu striimataan FHRA:n Livestream-kanavalle: livestream.com/fhra

Pääsyliput:

Pääsyliput ennakkoon:

16€/päivä, 24€/kokoaikalippu

Portilta:

20€/päivä, 30€/kokoaikalippu

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi sisään aikuisen seurassa.

Pääsyliput on nyt myynnissä Tiketissä!
... Lue lisääPiilota

Kiihdytysajon SM-osakilpailu 2
Lataa lisää

Twitter @USACarClub

 

Instagram @USACarClub

Load More